Artikkel i HG80 :-DSom sagt hadde Mercurs eget magasin HG80 lanseringsfest på torsdag, og det var ekstra stas at de hadde skrevet om meg! Tulla Fisher var fylt av glade folk, gratis goodiebags og sprudlevann, kake og snacks. Duket for ikke mindre enn topp stemning! Vi koste oss og bladde i bladet, og jeg feiret at det nå er akkurat ett år siden jeg ble med i Pryd! Ikke noe å angre på akkurat!!


En hel side om meg, væææ! :-D


Utklipp fra lederen.


En helside om designkollektivet ble det også, slett ikke verst! :-D


5 kommentarer

June

06.03.2010 kl.00:55

Kjenner jeg blir lykkelig igjen bare av å TENKE på kaka de hadde der. Haha, den var så goood. Gøy kveld! Og grattis med helside! :D

Ainur

06.03.2010 kl.11:21

Så gøy! Og velfortjent:)

Ingrid Elisabeth

06.03.2010 kl.14:08

Jeg var der en tur (takker være tipset ditt - hurra!) og så drakk jeg jordbærpunsj og spiste tulla-is. Fikk også goodie-bag med masse spennende. Ble litt misunnelig på venninna mi som fikk rabattkupong på Pryd Pop-Up da, og ikke jeg :( Men hun sa jeg kunne få være med og handle sammen med henne - jippi! :)(:

Likte artikkelen. Spennende å høre om deg fra et annet perspektiv også :D

Ha ei fortsatt fin helg, Ingrid og stå på videre :D

Unni

07.03.2010 kl.12:23

Heisann!

Så flott å få artikkel i magasinet :)

Jeg er en av dem som googlet hekling og fikk opp din side. Kjempeflott teppe du lager!

Takk for teskjeforklaringen også, dn var supergod!

Hilsen

Unni

Phoebe

08.03.2010 kl.14:50

Jeg elsker butikken! Virkelig :) Blir trist å flytte fra den, så jeg satser på at dere flytter dere ned til Oslo og åpner en der også snart :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits