Hekleteppet nærmer seg ferdig

Omsider, omsider, ett år etter at jeg begynte å hekle de første bestemorrutene er det endelig nok. 117 ruter, noe som tilsvarer 9x13 er herved plassert i riktig rekkefølge og trenger nå bare å sys sammen. Fant ut at det kunne være lurt å legge dem i bunker etter rekker, så kan jeg sy sammen en rekke når det passer sånn, og tilslutt sy sammen rekkene. Tror jeg skal bruke en offwhite/beige farge, og i tillegg lage kant rundt hele teppet med små buer. 90% av teppet er sydd i restegarn, det er en god følelse å bruke opp sånne smånøster.

Ganske komisk egentlig, av alt det jeg lager og viser frem her på bloggen, er det innlegget mitt med oppskrift på denne typen heklelapper som er mest besøkt. Hver dag er det noen som finner det innlegget, gjennom google tipper jeg, i følge stat count'en min er det iallefall en nådeløs seier til den ;-) Folk elsker hobbyblogger!!

(Beklager de grelle blitzbildene fra ikveld, sånn er det å bo på et loft uten spesiell stor plass annet enn i senga :-)4 kommentarer

Eldeen

05.03.2010 kl.23:35

Åj, det så ut som litt av en jobb! =D Blir moro når det endelig blir ferdig, da. :)

randi

06.03.2010 kl.00:57

Hau hau du har jaggu produsert. Nydelig blir det.

Randi
Så morro skulle ønske jeg kunne hekle. har så mye garn men kan ikke skrikke eller hekle. :(

Reidun Beate

06.03.2010 kl.10:40

Jeg fant bloggen din gjennom den oppskriften på google. Jeg hekler pga av du inspirerte meg. :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits