TekstilshoppingSnart kommer disse tekstilene i posten! Og dermed snart på mine produkter! Can't wait!!

Det er flere som spør meg om tips til tekstilshopping på nett, og da må jeg bare fraskrive meg noen ekspertuttalelse her altså; dette er aller første gang jeg handler stoff på nettet! ;-D Men prøv å søke etter fabrics på eBay eller Etsy, jeg har ikke lyst til å si akkurat hvilken butikk jeg fant disse ettersom jeg handlet på nettet nå nettopp for å unngå å sy ting som ALLE andre på epla selger for tiden (les: Stoff og Stil, snork). Lykke til :-)


10 kommentarer

Silje Marlen

02.03.2010 kl.11:57

Hei, jeg har fulgt med bloggen din en god stund, og først og fremst må jeg si at du lager fryktelig fine og kreative ting. :) Skulle ønske jeg også var så flink med hendene.

Så tenkte jeg å spørre deg om du har noe tips til nettsider å bestille tekstiler fra? (hadde faktisk planlagt å spørre deg om det før jeg oppdaga at du hadde et innlegg med tekstiler idag, hehe).

Gunn

02.03.2010 kl.12:21

Åh, for noen utrolig lekre mønstre! Digger spesielt den nest øverst til høyre!

Takk for tipset når jeg hadde problemer med å legge ut bilder på Epla, skjønner ikke hvorfor pc'en plutselig ikke la til .jpg selv..men det beviser vel for et datageni jeg er ;)

Stine S

02.03.2010 kl.12:44

Å ja! Jeg liker det blomstrete stoffet øverst til høyre supergodt! Elsker fargene!
Har fulgt med bloggen din en stund og titter stadig innom butikken din på epla :) Du er så flink, og jeg er superimponert over at du klarer å leve av å lage ting og selge dem! Selv driver jeg på bare litt på hobbybasis...
Jeg hadde forresten også satt pris på om du kunne ha gitt noen tips til hvor det er fint å handle stoff på nett.

Fargedryss Interiørdesign

02.03.2010 kl.14:02

Dette var lekkert! :D

Gleder oss til å se hva du tryller fram av disse :)

astrid katrine

02.03.2010 kl.15:09

ååå:) Nydelig!

Ainur

02.03.2010 kl.15:23

søte! Gleder meg til å se hva som kommer ut av dette:)

Maria

02.03.2010 kl.19:04

Stoffet med orange bakgrunn og hvite blomster er nydelig! Gleder meg til å se hva du skal lage av de nye stoffene! Takk for meldingen du sendte meg i går! Mobilkontoen er tom for ringeminutter, det er derfor jeg har ikke svart ennå...

Mettemor

02.03.2010 kl.21:18

Å, så fine stoff! Det øverst til høyre ligner på tapetet jeg hadde i taket på barndoms-/ungdomsrommet mitt. Fint, syns jeg! :-)

Mirrevirre

03.03.2010 kl.09:46

Kjempefine stoffer! Ble litt inspirert og fant noen jeg også, dog ikke fullt så fine. Nå er det stoffsluking av gamle rester på gang så det blir plass til nye! Med andre ord et teppe i all slags stoff =)

Silje Marlen

04.03.2010 kl.12:08

Tusen takk for tipset, har handlet fra etsy før men aldri sett at man kan kjøpe tekstiler der også. Fant masse fint. :)
Skjønner godt det der med at mange bruker samme stoff og mønster, blir veldig fort kjedelig og ikke like spesielt da.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits