To fine ting!!

Først av alt, jeg er overveldet av responsen på forrige innlegg! Både på bloggen, facebook og mail har det strømmet på med kommentarer og mail fra folk som støtter meg og businessen. Nesten litt rørt :-D På den gode måten <3Så, over til fin ting #1, sjekk de nye øredobbene jeg kjøpte idag, det er resirkulert tallerken omgjort til nydelige øredobber! 100 små kroner kostet de. Minner meg om mormors servise som vi spiser vafler på. Gleder meg til å bruke dem sammen en hvit/marineblå kjole jeg har! Disse finner du flere av på Pryd Pop-up, det er Elena Leth-Olsen som står for produksjonen. Har skrevet litt om Elena her tidligere, hun er glasskunstner og har mye annet fint også! For dere utenfor Trondheim kan jeg anbefale en tur i nettbutikken hennes.Fin ting #2 er denne Stop-motion-filmen. Egentlig kunne jeg skrevet tre fine ting, for musikken her er også helt min stil. Type sjarmerende jentevokal og høy senk-skuldrene-faktor. Mmmm.

Ønsker alle lesere en god uke! <3


2 kommentarer

Emma Julie

02.03.2010 kl.07:22

Jeg måtte se den uten lyd, siden jeg er på universitetet, men visuelt som stop motion var den jo bare helt fantastisk! Litt i samme gate som denne: http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY som også er ganske skjønn:) Fine øredobber også!

karoline // gimegetluftslott

03.03.2010 kl.00:12

Det er A Fine Frenzy jo! :) Jeg kjente henne igjen med én gang, hun lager helt fantastisk fin musikk. Albumet "One Cell in the Sea" er nyyyydelig <3

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits