epla.noSom tidligere nevnt må dere sjekke ut den nye norske nettbutikken epla.no. Massevis av håndlagde ting, om enn i litt varierende kvalitet, hehe ;-) Men det er mye fint ja! Ekstra morsomt når mine ting kommer på "dagens forelskelser" på forsida. I dag var det faktisk TO av mine :-D Det eneste som er synd er at så mange selger ting alt for billig. Noen ganger så billig at det ikke dekker garnet engang, og det stikker jo litt kjepper i hjulene for sånne som meg som må ha inntjening utover vanlig "hobby-timepris".

Her er et knippe av mine epla-favorittbutikker:


Plonka, en butikk full av retro putevar!


ND! Smykkedesign. Fantastisk masse detaljer og farger!


Papirfabrik. Sarte små kunstverk :-)


Hedda X, ganske lik ND! men kanskje litt mer romantisk :-)


Strålande Design, mye spennende tekstur og materialer.


Portemoné, alltid like strøkne vesker og punger. Sukk, jeg vil ha alle sammen :-)

Har du / vil du handle noe på Epla? :-)


8 kommentarer

Katrine K

30.01.2010 kl.20:28

Flotte ting og butikker du har samlet her, tusen takk for at du tok med meg også...!

Mirrevirre

30.01.2010 kl.20:50

Jeg har også en del ting på epla og det at folk selger ting så billig gjør det litt vanskelig ja! Har litt dilla på flere av butikkene du har nevnt jeg også!

Fransisca

30.01.2010 kl.22:04

Synd for dem selv, som ikke tjener noe på salgene sine da. :)

Silje

30.01.2010 kl.22:10

La merke til at du hadde to på framsida, kjempemorro:) Bra de plukker fram tingene du lager, de er så fine!

linda

30.01.2010 kl.23:49

takk for at du har tatt med putene mine :-) ser at dine favoritter går igjen blant mine også - deriblant din butikk :-)

Enig med deg ifht det med prisene - det er fryktelig vanskelig å sette pris. Jeg har en jobb hvor som jeg "lever" av - og kunne sånn sett tatt mindre for putetrekkene - men vil jo gjerne ha litt igjen for salgene på epla også! Og skal jeg være helt ærlig har jeg ikke peiling på om de er "dyre" eller billige!!

> - - - Janne/ND! - - - > ♥

31.01.2010 kl.09:26

Så utrolig gøy å bli tatt med i en sånn fin rekke,takk så mye :D!

Credit Where Credit is Due...

Så her er en Link til mine Epla Favoritter :)

http://epla.no/favorites/products/19

PS! Grytevotter ja takk! Trenger sårt en replacement for den tidligere hvite med nå brune flekker.

Lissie

02.02.2010 kl.22:46

Jeg er enig med deg i at der er mange som selger ting altfor billig!

Det ødelegger for andre + at de vil få problemer med å holde både den lage prisen og kundene den dagen de har solgt for mer enn 50 000 de siste 12 måneder. For da blir de pålagt å betale moms, skatt + levere regnskap.

Heidi

30.06.2010 kl.15:32

Helt enig ang. pris - Det er vanskelig nok i utgangspunktet å sette en pris om en ikke i tillegg blir tvunget til å underprise seg selv så voldsomt at en går i minus for å klare å konkurrere. Jeg har startet butikk på epla pga at jeg elsker å lage ting, men ikke kan sitte med alt jeg lager selv og det begrenser seg hvor mange ganger en kan gi en ting i gave til folk. Det er jo først og fremst en hobby for meg foreløpig, men likevel - jeg bruker tid, penger og energi på dette så jeg vil jo ha litt mer enn en krone eller to igjen for det om jeg skal selge...men men. Prøver å tenke som så at hvis folk liker tingene mine handler de hos meg til MIN pris..hvis ikke...ja da får de gå et annet sted.

Så ang. pris er vi iaf enig.

Men en ting jeg reagerte litt på i innlegget ditt - kommentaren ang kvaliteten på " andres" varer....den slags bør man vel være litt forsiktig med eller? Det kan fort oppfattes som man rakker ned på andres ting for å fremstille sine egne varer som mye bedre nemlig...

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits