Nye øredobber!

Slik kan det gå når man har en hel dag med nesten null kunder innom på Pryd Bakklandet! (hint hint!)

Har lagt ut hele 31 av disse på Eplabutikken min, til glede for dere som ikke bor i Trondheim! Håper noen blir solgt, for Januar ser ut til å bli en rolig måned på inntektsfronten gitt! Som dere faste lesere vet er dette fulltidsjobben min, å lage og selge håndlagde ting. Kunne ikke bedt om en bedre jobb, men det er selvfølgelig helt opp til egen innsats, og man vet aldri hvor mye lønn det blir. Så skal Staten ha ca halvparten også! Sprøtt. Så derfor har jeg måttet sette opp prisen til 100kr istede for 90, fortsatt ingen dyr penge for unike øredobber :-)
Jaja, bla bla bla! Under er et bilde av de nye baksidene på øredobb-lappene mine. Satser på at flere blogglesere kanskje betyr flere salg ;-)

God helg!5 kommentarer

Mica

16.01.2010 kl.04:38

De er så skjønne disse ørepyntene du lager ♥ Hvor mange millimeter store er de minste? Jeg har så giiisla små ører LOL :D

Malin

16.01.2010 kl.16:30

100 kr er jo ikke dyrt for håndlagde produkter ! Jeg skal til Trondheim en tur i Mai og da skal jeg definitivt prøve å komme innom butikken. Håper bare du ikke har for stort utvalgt i øredobber slik at jeg ikke klarer å bestemme meg hehe ;)

Marenparen

16.01.2010 kl.20:09

I oktober i fjor var venninna mi i Trondheim og hun besøkte Pryd. På forhånd hadde vi begge vært innom sida titt og ofte og sett på fine øredobber. En dag ringte hun meg: "Du, jeg står her nå, hvilke øredobber var det du ønsket deg?" Meg: "Vel, jeg syns de blå med rosemønster er så fine". Henne: "Ha! Veitduhva? Jeg står med de i hånda og tenkte at de passer perfekt til deg". Så da ble det mørkeblå med rosemønster. Jeg er helt forelsket i de, og de passer til alt jeg har på meg :) Nå skal vi begge til Trondheim i februar og en tur innom Pryd er lagt inn i timeplanen ;)

Tonje H

18.01.2010 kl.19:46

åh, så mange fine nye øredobber! Du er så utrolig flink :)

Britt Irene

20.01.2010 kl.14:30

Eg har ikkje følgt bloggen din så lenge, så eg ante faktisk ikkje at det her var fulltidsjobben din. Imponerande. Høyres ut som ein super jobb.

Kjøpte meg ei kartonglommebok for litt sia, og som du beskreiv i salgsteksten, har eg fått mykje kommentarar. Berre positive. Og eg har nevnt deg på bloggen min. Kanskje det hjelper på salget? :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits