Sy-dilla

Har fått skikkelig dilla på å sy! Akkurat nå går det mest i slike tøykurver. Har laget meg en hel del maler, og den nyeste er en avlang brødkurv. For å få dem til å holde fasongen er det opptil tre lag strykeinnlegg inni. Kurven over er sydd av en retro gardin, skikkelig fin, skinnende gul! Har laget én til Pryd Pop-up på Mercursenteret, og én kan du finne i Epla-butikken min!Disse to ble litt skjeve i sømmen, så de måtte jeg beholde selv. Akk og ve ;-) (laget av et skjørt og en gardin)

Men denne ble bra, og finnes også i Epla-butikken. Fôret kommer fra et gammelt sjal med innslag av sølvfargede tråder. Liker godt hvordan fargene ble nedi bunnen!

Har du noen prosjekter på gang i vinter?


6 kommentarer

Ingrid Elisabeth

12.01.2010 kl.19:59

Kjempefine :)

Prosjekt nå i vinter; å være mest mulig ute; skøyter, aking og ski. Gleder meg masse til tida framover. Skal mye ut sammen med klassen, og da tror jeg det blir lettere å ta turen ut på eget initiativ etterpå. Håper vinteren og temperaturen (ca -5 grader) holder seg, så blir dette en kjempefin vinter.

Christin

13.01.2010 kl.15:14

Jeg hekler bestemorruter ved hjelp av din "how to bestemorruter". Tusen takk ! :-)

Tonje H

15.01.2010 kl.11:29

Jeg har et strikkeprosjekt på gang. Holder på å strikke meg en veske til minipcn min som jeg skal sy inn et innlegg av stoff i og legge til en glidelås. Hvordan jeg skal få til sydelen er en annen ting ;p hehe

Mari

19.01.2010 kl.10:12

Du har så utrolig vakre stoffer! Har du noen gode tips til hvor man får tak i fint stoff til en billig penge?

Ingrid Riddervold

19.01.2010 kl.13:34

Hei Mari! Tusen takk!

Gamle stoffer finner jeg i tekstilavdelinga på Fretex og på loppemarked når det er sesong for det (gleder med til våren ja!) Nye stoffer kommer som oftest fra Stoff og Stil :-)

Salige Lavendel

20.02.2010 kl.14:01

Disse var kjempefine!!!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits