Share share share...

dsc0054

Jeg har alltid vært klar over at markedsføring er viktig, men det er utrolig morsomt å oppleve hvordan alle små kanaler kan føre til noe positivt. Større nettverk, mer publisitet, flere lesere, flere kunder, mer salg, flere tilbud og muligheter, og i det hele tatt flere positive tilbakemeldinger over det hele! Noe som i starten av dette året bare var en hjemmeside og et stakkarslig enmannsforetak, er nå blitt butikk-kollektiv, blogg, nettbutikk og en facebook side, og alle har hver for seg åpnet nye portaler til helt andre kontakter og oppdrag for meg. Noe som er viktigst av alt er jungeltelegrafen, som får disse kanalene til å vokse seg større. I løpet av året har jeg klart å bygge opp noe som begynner å ligne svært mye på en fulltidsjobb - ikke bare fordi det er en 24/7-jobb, men fordi lønna begynner å bli noe å leve på også ;-) Tillater meg på tross av den evige janteloven å være litt stolt, og er også veldig takknemlig for all hjelpen jeg har fått så langt. Wunderbart!
I kveld har jeg installert en aldri så liten "Share on Facebook"-knapp på bloggen og på alle innleggene. Så nå er det enda enklere å spre det glade budskap til venner og kjente, hvis dere har lyst :-)

Vil du ha en slik knapp på bloggen din? Trykk her.
Foto: Ingrid Riddervold sept'08


11 kommentarer

Maren G

03.11.2009 kl.09:10

Psst! Du jeg tenkte på en sak... Kanskje "PC-mapper" ala de små pungene du lager kunne vært no'? Vanntett voksduk utenpå og et kost fôr inni, kanskje noe litt tykkere skumaktig for ekstra beskyttelse i veggene.

Det var bare en tanke...

Silje

03.11.2009 kl.09:16

Jeg er også stolt av deg! :D

Ole Fredrik Lie

03.11.2009 kl.10:15

Jeg ble tipset om de originale lommebøkene av en venn som hadde kjøpt. Bestilte 2 stk som jeg har fått mye skryt for. Har fortalt at de kan kjøpe sine egne eksemplarer på ingridriddervold.no. Og der har du vel det geniale med jungeltelegrafen; har du et fint og originalt produkt som folk blir facinert av, selger det seg selv :) Kjekt å høre at du gjør det bra!

Ellen

03.11.2009 kl.10:56

Jeg har deg allerede på blogglisten min :)

Binka

03.11.2009 kl.11:33

Spennende å høre at det går så bra med butikken. Du er dyktig! :)

Stilig bilde. Du som har tatt det?

Ingrid Riddervold

03.11.2009 kl.11:39

Maren: Arti med tips, og vet du hva, har allerede planlagt det der en stund, akkurat slik du tenker: voksduk utenpå, og med teddystoff og fôr inni. Materialer er kjøpt inn og ligger på hylla og venter på at jeg skal få tid :-D

Marit

03.11.2009 kl.16:45

Du SKAL være stolt! Fordi du e så døkti, vettu.

Ingrid Elisabeth

03.11.2009 kl.19:15

Du har all grunn til å være stolt av det du har oppnådd. Du er kjempeflink så du fortjener all den ros og oppmerksomhet du kan få. Hadde jeg hatt masse penger til overs skulle jeg kjøpt enda mer av det du lager, for du lager så masse fint og kreativt. Stå på videre, Ingrid.

Ingvild

03.11.2009 kl.21:58

Liker konseptet! Har planer om å kjøpe noe av deg etter hvert. Utrolig stilig bilde forresten! Har du tatt det? Kan du røpe hvordan du har fått til den blå effekten? =P

Ingrid Riddervold

03.11.2009 kl.23:05

Ingvild:

Tusen takk! Bildet er tatt med 30 sek lukkertid mens jeg løp rundt med mobilen som lager det blå lyset, og en venninne hadde lommelykt til å lyse opp trærne med :-)

anne marit

04.11.2009 kl.00:07

Du er så flink at jeg lot meg inspirere av deg/knappesmykkene dine OG blogga om deg. hihi. Konklusjon: Don't worry - jeg blir ALDRI noen konkurrent. ; )

Kulkult bilde også!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits