Høstferie :-)

8141f2efdb257ddf6752dd4dd8bc77b19f816b71m

Nå er det litt siden jeg har lagt ut noe nytt, og det er fordi jeg er i Oslo noen dager. Kan ikke komme på sist jeg feks kunne slappe helt av med en film, for når jeg er hjemme føler jeg at jeg må/burde lage noe. Er ikke helt smertefritt å prøve å leve på sin egen design, men det er jo veldig arti! :-) Føler kanskje jeg ikke har tid til en uke fri midt oppi alt som skjer heller, men det får gå!
I Oslo har jeg vært så heldig å få bo hos Marthe og Linn, og tilogmed okkupere soverommet til Marthe! Har gjort mye koselig som å gå i bruktbutikker på grünerløkka, ut på byen, lage god middag og idag var vi på marked på Blå. Ganske spesielt, det var en dame som solgte akkurat samme kartonglommebøker som jeg lager. Har tidligere sett versjoner med borrelås osv, men disse var akkurat like, og hun hadde hengt dem opp på en "klessnor" akkurat slik jeg har dem i butikken min i Trondheim. Må for all del ikke finne på noe eget nå! ;-) Kjøpte meg noen fine øredobber med rosemalt porselen. Idyll idyll!
I neste uke starter for alvor forberedelsene til Pryd Pop-up butikk på Mercursenteret! Vi popper up helt frem til jul, og kanskje lengere! Det var senterlederen som tok kontakt og lurte på om vi ville fylle et tomt lokale med noe positiv aktivitet, og det er jo en helt utrolig flott mulighet for oss å få solgt mer nå i førjulstida, i tillegg til å få reklamert for Pryd til et publikum som kanskje ikke går så ofte på bakklandet. All good! Vi har fått plukke ut endel møbler fra Fretex, så håper innredninga går smooth. Så gjelder det å fordele arbeidsdager og ikke minst produsere masse varer! Vi er stadig på utkjikk etter folk med noe å bidra, det er bare å sende mail! Her står det en notis om det på Mercurbloggen HG80 :-)
Har laget meg en side på Facebook nå, alle er velkommen til å joine der :-)
Blablabla, sjelden jeg skravler her, blir mest bilder. Men ja, jeg kommer tilbake om ikke lenge :-)
Det er mange som spør om de kan kjøpe det de ser på bloggen, og som jeg har skrevet øverst til høyre er det bare å sende meg en mail så avtaler vi det :-)


10 kommentarer

Ingrid Elisabeth

02.11.2009 kl.06:36

SV: Å plukke frosne ripsbær, jo det er helt sikkert mulig, men jeg vet ikke hvordan smaken er da... ;)

bente

02.11.2009 kl.08:41

Jeg har også øredobber fra Blå, de har utrolig mye fint der :) Jeg rakk forresten ikke å ta turen innom Pryd før helga, fant ut at hverken tid eller penger strakk til :/ Jeg får heller se hva fint du har å by på en gang jeg har penger til overs :P

Vera

02.11.2009 kl.12:43

Jeg har også forsøkt meg med lommebøker av melkekartonger, sett det flere steder. Kan ikke ta patent på sånne ting.. :)

Det er mange som bruker gammle melkekartonger og annen embalasje til å lage nye fine ting.

Silje

02.11.2009 kl.12:49

Gjør nok godt for deg å ta deg en ferie nå :)

Marit

02.11.2009 kl.18:46

du burde tatt patent på lommebøkene, vet du! men de som er true har lommebøker fra ingrid riddervold. sånn e d bare. og utrolig koselig å ha pryd på mercur!

Marit

02.11.2009 kl.23:37

vet du, det hadde faktisk vært dødsstilig å sett/erfart reaksjonen til dama, om hun hadde blitt sprutrød eller faktisk sagt at hun var ingrid riddervold. haha. men får da ikke håpe det. det som teller er at du vet at det er du som er greia, og vi er ganske mange som mener akkurat det også, sjøh (: hils marthemor! gia en koz!

Therese-perese!

05.11.2009 kl.09:18

Hei. Synes kartonglommebøkene dine er veldig fine, men har sett de ganske mange andre steder også. Mener du at dette er din egen oppfinnelse? Tror nok ideen med disse lommebøkene er eldre enn deg selv, så du har nok bare fått en ide noen andre har hatt før deg. Da er det kanskje ikke så usannsynlig at noen andre får samme ide etter deg? Kan godt hende Blå-dama fikk ideen av deg, men det er altså ingen selvfølgelighet. :)

Ingrid Riddervold

05.11.2009 kl.12:24

Therese:

Helt min egen oppfinnelse er det ikke nei. Har sett konseptet med borrelås og diverse utforminger tidligere. Men har ikke sett akkurat slik jeg lager dem før i helgen. Med håndtverk på denne måten kan man aldri ta patent eller hindre andre i å bli inspirert. Det var ikke meningen hvis innlegget virket hissig, det var bare litt overraskende å se at de var helt like, og presentert helt likt.

Tror antageligvis at 100% av det jeg selv lager er inspirert av andre ting, jeg er ikke noen oppfinner akkurat :-)

Ingrid Elisabeth

05.11.2009 kl.21:24

Så morsomt at dere får være på Mercur-senteret nå når det blir førjulstid da :)

Jeg kommer garantert til å stikke noen turer innom der, og med stor sannsynlighet går jeg ikke tomhendt derfra :D

Ha en fortsatt fin kveld :)

Therese-perese!

06.11.2009 kl.23:04

Hei du.

Ser nå at kommentaren min så skikkelig grisesur ut. Det var ikke meninga! Jeg heier på deg, og synes det er fantastisk at du kan leve av kreativiteten din. God helg, og klem! PS Har faktisk vært på Pryd hver gang jeg har vært i bartebyen (bor i Tromsø), det er en finfin butikk.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits