Helt nye øredobber!

dsc0004

dsc0003

Trenger du nye accessories til byturen på lørdag eller vil du bare fjonge deg litt uansett? Nye øredobber er på plass på Pryd, enten du liker dust romantisk mønster, eller er hipp&trendy med "brodert" look (det er korssting-print på tøyet).

Været i Trondheim har ikke akkurat invitert til spasertur på Bakklandet, men håper dere tar turen innom Pryd en dag likevel. Mange forteller at vi har en koselig butikk, men vi trenger kunder for å kunne holde på! ;-) I morgen lørdag er det meldt sol og 17 grader, så det er ingen grunn til å sitte inne! God helg!


4 kommentarer

Gunsan

19.09.2009 kl.13:59

Digget øredobbene med korssting-trykk! Takk for tipset! Bruker å gjøre det flittig når jeg handler på Etsy, men har ikke prøvd det på "ordentlige" nettbutikker. Vekket forresten kjæresten like etter jeg hadde skrevet innlegget, og noe av det første han sa var om jeg visste hva jeg ønsket med i bursdagsgave. Trenger ikke å sende mail når man er telepatisk ;-)

christine

21.09.2009 kl.18:16

tusen takk for kjempehyggelig kommentar på bloggen min :D oppdaget din blogg akkurat nå, skal legge den til google reader med det samme :D så utrolig mye fine ting du lager! elsker kartonglommebøkene og så skulle jeg ønske at jeg hadde vanlige hull i ørene når jeg ser øredobbene dine, de er virkelig superfine :D

Maria

22.09.2009 kl.20:45

Så utrolig mye fint du lager! elsker virkelig øredobbene:D

Henriette

23.09.2009 kl.11:58

Kommet inn på bloggen din for første gang; du lever det livet jeg ønsker meg! En fin liten butikk hvor jeg kan selge vakre småting og virkelig få utløp for egen kreativitet:D

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits