Demand and Supply!

dsc0067

Jeg stakk innom den nye butikken Demand and Supply på Mercursenteret tidligere denne uka og fant noen fine gaver! Bacon-plaster til min kjære (som nå går og gleder seg til neste gang han kutter seg! Utrolig.), og avskjedsgave til Heidi fra oss på jobben: En fantastisk kul klokke, som også kan stilles på vekking, og en Funky Fresh dufte-hula-hula-dame! Hun flytter nordover etter jul, så her trengs det noe tropisk og hjemmekoselig tenkte jeg. Utrolig stilig butikk, masse bra gaveidéer og fine klær. Prisene er heller ikke så avskrekkende. Me like!

dsc0002
Her er gaven innpakket i Underground-kart fra London. Passer godt til den reisende Heidi. Husk, borte bra, men hjemme best!

/   /   /   /   /

En flott nyhet på toppen av det hele er at folka på Demand and Supply spurte om de kan få selge kartonglommebøkene mine der! Jeg sa selvfølgelig ja, og skal levere de 10 første allerede nå på fredag! Hvis salget går bra bestiller de flere. Spennede :-D
logo


Én kommentar

Bente

28.08.2009 kl.16:29

Ny butikk? Det må sjekkes ut :o) Klokka var kjempestilig :P

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits