Retro kjole med geometrisk mønster

dsc0002

Her er kjolen jeg kjøpte for 40kr på loppis i går! Fiiin :-D Har endelig begynt å like marineblått!

dsc0005

Lommer har den óg! Jeg la opp lengden litt og fikk dermed prøvd ut en ny søm på symaskina mi. Funker bra!

dsc0006

Jeg lager øredobber, smykker og kjøleskapsmagneter av gamle tastatur for tiden.


5 kommentarer

Tina

20.08.2009 kl.02:30

For en sjarmerende blogg! Du har fått deg en ny fast leser! :D

Silje

20.08.2009 kl.08:59

Kjolen sitter sikkert knallfint på, slikt snitt er konge!Ja fikk meldinga, og oops, glemte å svare :s Men fikk den, og kommer på søndag :D

:)

25.08.2009 kl.11:59

Kjempeblogg!!!Så ei som hadde fløtelommebok og hørte det var ei Trondheim som lagde dem...Googlet lommebok i papp; Og her er du:)Spennende blogg, jeg titter innom!Skal ikke se bort fra at jeg kan bidra med en kartong eller to av og til også, om du vil ha.Imponert av din nøyaktighet, pirkeevne og nytt syn på saker!Har huset fullt av noe-som-skal-bli-fint...Må bare komme igang, være nøyaktig nok og ha tålmodighet.Du inspirerer!

:)

25.08.2009 kl.12:01

Ja, det skulle jeg spørre om! Hva bruker du for å få til små hull på f.eks.tastaturtastene (arti´ord gitt)?Jeg har spurt på Panduro om det finnes små borr, men de visste ikke. Jeg skulle hatt hull på noe av plast og skjell.Tips?

Ingrid Riddervold

25.08.2009 kl.14:14

Hei du smilemunn! ;-) Må bare svare her siden det ikke var noe kontaktinformasjon til deg. Takk for ros! For å få hull på plast varmer jeg en nål i flammen på et lys og vips, bare smelter den seg inn! Easy as pie :-D Skjell er det nok verre med. Har hørt at folk bruker hammer og spiker, men stor fare for at skjellet sprekker. Hvis du vil bidra med kartonger blir jeg glad! De kan leveres på Pryd. Men de må ikek brettes/stappes, bare åpne i toppen og skyll godt.

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits