Katongkunstner søker miljøbevisste drikkere for resirkuleringssamarbeid ;-)


bioqmiljobildelite

Jeg har et forbruk av tomme kartonger som overgår min drikke-kapasitet til de grader. Samler inn fra fjern og nær: Mormor har H-melk og Biola, Mamma har Kefir. Lettmelk, juice og Fløte fra Caféen der jeg jobber, Langtidsholdbar fra Kafé Mormors Stue, og ellers onkler og tanter og svigerinner chipper stadig inn med kartonger. Business! Trenger likevel flere giverglade mennesker i Trondheim som kan samle opp til meg, og spesielt er det noen typer jeg mangler:
Tine Iskaffe
Bio-Q
Tine Is-te

Tine Skummetmelk
Kulturmelk + skummet kultur
Biola i alle smaker
Litago og sjokomelk
Gelé på kartong
+++ alle fine kartonger :-)

Hvis du vil hjelpe til, this is how you do. Kartongen må være 1 liter, ikke de små. Åpne toppen helt og skyll godt. Legg i en pose. Ikke brett og stapp, da blir det ødelagt. Om det først har blitt en uggen stank går det aldri bort, de må skylles med en gang. Hvis det tar for stor plass kan du klippe av bunnen og legge flatt etter tørking. Jeg er veldig takknemlig! Hurra for miljøet! Og om du er en flink samler vanker det også en overraskelse... ;-)
Hvor kan du levere? Om du ikke kjenner meg så send en mail så vi kan avtale!


3 kommentarer

Ragna

19.07.2009 kl.11:38

Hehe, måtte le da jeg leste dette. Dessverre bor jeg ikke i Trondheim ellers skulle jeg samlet Biola til deg :-) Høres ut som en fin sommerjobb dog! Stillingstittel: Miljøbevisst drikker...

Rime

19.07.2009 kl.16:47

Åh! Hadde jeg bodd i nærheten kunne jeg helt sikkert hjulpet til! Jeg skal oppover i starten av august da, så kanskje jeg gi en liten levering av kartonger med økologisk melk og juice da ^^ tehe.

Ingrid Elisabeth

22.07.2009 kl.13:31

Her går det stort sett i grønn lettmelk (ekstra lett), jeg vet ikke om du trenger det? Ellers drikker jeg litt biola blåbær.Vil du ha? Jeg skal reise bort neste uke, men kan jo samle når jeg kommer tilbake igjen. For regner med du skal fortsette å lage lommebøker utover høsten også? :o)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits