Enkle poser i papir

dsc0001

dsc0002

Da vi gikk tom for papirposer på Pryd lagde jeg nye av et gammelt dameblad. Alle disse kommer fra ett blad! Metoden er enkel, bare å klippe, brette og sette på en teipbit på baksiden. (Jeg brukte den siste papirposen vi hadde som mal til de minste også lagde større maler selv etterpå) Perfekt til smykker og øredobber som ikke skal forsvinne i handleposen / veska til kundene :-)


EDIT: Har fått noen spørsmål om hvordan er de laget. Forklaringen var kanskje litt mangelfull ;-) Prøver å tegne det jeg!
papirposemal
Klipp ut noe som ser ca slik ut. Målene er opp til deg selv, men det blir penest om Side 1 er halvparten så bred som Midtdelen, for da blir skjøten liggende på midten av baksiden.Fold de stiplede linjene og brett inn delene i rekkefølgen: Side 2, Side 1 og tilslutt Bunn. Sett på en teipbit eller lim med limstift. Toppen brettes ned når den skal brukes. For å få litt effektivitet over det hele klippet jeg mange sider på én gang. Kanskje 10 stk. Brettet hele bunken og teipet deretter hver og en ferdig.


5 kommentarer

aina

16.07.2009 kl.22:36

hvordan lagde dere de? :p kjempesøte! :)

Bente

16.07.2009 kl.22:48

smart!

Mettemor

18.07.2009 kl.22:45

Du er utrolig kreativ. Lar meg stadig imponere. Men du; linken til Pryd virker ikke når jeg trykker på den. Er det bare meg?

Mari

21.07.2009 kl.15:59

linken fungerer ikke her heller.jeg vil gjerne også vite hvordan du lager disse posene! jeg har virkelig kommet over et funn av en blogg! blir så inspirert av alt!

vivian

07.03.2010 kl.22:48

Jeg surfer rundt her inne hos deg ennå og lar meg imponere. Så mye kreativt, vakkert og morsomt. Og vet du hva som også er morsomt... jeg har vært på butikken Pryd! sjøl om jeg bor over 100 mil unna. Med en datter i nabolaget for et års tid siden ramlet jeg inn der. Oj,oj,oj. Gjett om jeg skal komme innom no i påskeuka når det er ny langtur på gang!

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits