Lappeteppe med bestemorruter!

dsc0002 1

dsc0011

dsc0004 1

Jeg holder på å lage meg et lappeteppe av gamle garnrester som jeg hekler til bestemorruter. Mønsteret er utrolig enkelt, jeg lærte selv å hekle først nå i vinter, og dette begynte jeg på i mars. Har nå kommet til 60 ruter, men tenker jeg må ha minst det dobbelte før jeg syr dem sammen til et teppe. Blir nok godt å varme seg under til høsten! Garnet har jeg skaffet meg på loppemarked og Fretex, topp å bruke restegarn til slikt. Oppskrift finner du feks her. Legger ut bilde når det er ferdig! Hva synes du om fargene?


8 kommentarer

Marit

28.06.2009 kl.23:56

Sist jeg så noen lage lappeteppe, var mamma på tidlig nittitall! Herlig! Kanskje det blir en trend nå ;) Fargene gjør hverandre gode, dette er en god kombinasjon!

Bente

29.06.2009 kl.14:24

Herlige farger! :o) Kanskje jeg også skal lære meg å hekle? Hører alle si at det er så utrolig enkelt, så jeg må vel klare det jeg også. Selv om det ser veeeldig komplisert ut når jeg leser oppskriften... Luftmasker? Må nok ha noen til å vise meg :P

Ragna

04.07.2009 kl.09:55

Heisann! Fant bloggen din inne hos Stina Ballerina. Det var en skikkelig lekker fargekombinasjon! Jeg holder på å planlegge mitt eget teppe og har ikke bestemt meg for farger ennå :-) Ser på gamle bilder og alt mulig rart for å finne fargeinspirasjon. Hvordan kom du frem til disse fargene?

Ragna

05.07.2009 kl.14:45

Tusen takk for tipset om Colourlovers.com, nå har jeg sittet i flere timer og kost meg :-) Veldig artig nettside! Jeg tror jeg ender opp med litt "skitne" farger, gusjegulgrønn, vinrødlilla, petrolturkis +++ Det kan passe fint at det er litt retro ja fordi det skal oppi en 50-talls teakbenk. Men på den annen side kan det jo da passe at det er litt mer moderne farger fordi benken i seg selv er retro. Og på den tredje siden er det jo veldig moderne med retrofarger. What to do, what to do...Jeg sjekket også ut de kartonglommebøkene på etsybutikken din, de er jo kjempeartige :-) Jeg vil gjerne kjøpe en iskaffevariant til min tante, hun ønsker seg en liten lommebok. Men iskaffevarianten har ikke noe nummer på seg, lager du iskaffevarianter fortsatt? Tror hun vil synes den er kulest...

Silje

08.07.2009 kl.16:28

Sitter og prøver å få til å lage ruter nå men FÅR IKKE TIL. ikke lenge før heklekroken farer som et prosjektil ut vinduet. hissig, jeg? 8-)

Mari

21.07.2009 kl.15:55

Noe så nydelig! Dødslekkert!

ingrid

18.01.2011 kl.19:56

Snublet over dette innlegget siden jeg har kastet meg på hekletrenden, og skulle prøve å finne en oppskrift på lappeteppe :) Så utrolig fint det blir! kjempekule farger! :) (har nå sittet en times tid og prøv meg fram, og har nå produsert min første lapp :) juhuu! takk for informativt innlegg! :)

Janita

13.12.2011 kl.17:18

Det var skikkelig fint !

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits