Sykkelpimpin'!

sykkelsete
(Foto Pickles)

Jeg har tidligere linket til den fantastiske bloggen Pickles, og nå må jeg anbefale en av oppskriftene deres. Så snart jeg får meg symaskin skal jeg prøve meg på å lage slike sykkelsetetrekk. Håper å finne noen retro voksduker hos mormor så blir de enda kulere!

I dag har jeg levert inn sykkelen på en etterlengtet servicesjekk hos sykkelreperatøren på Bakklandet. Han sa bare hoioioi, her må vi skifte dekk og gir, og bremseklosser! Men han lovte at det hele skulle komme under tusenlappen. Jeg stakk innom Antikvariatet også, og fant en gammel LP med noe pianomusikk. Den var visst på posesalg, og han ville ikke ha noen penger siden jeg bare ville ha én! Deilig med greie folk!

Da jeg tuslet hjemover gikk jeg gjennom Martnan i byen (herregud, det er en tålmodighetsprøve! Pølser, lakris, sleiver, sukkerspinn, barnevogner og harry trøndere på bytur!) Men jeg kjøpte meg noe jeg lenge har hatt lyst på. En flott, flettet sykkelkurv! Og den kostet bare 160kr, så da ble pengepungen også glad. Enn så fin sykkel jeg får når den er ferdig! Da jeg kom hjem og satte fra meg kurva ble den imidlertid raskt lagt beslag på av katten min. Hva er det egentlig med katter og kurver? :-)

dsc0003

dsc0009

dsc0007


4 kommentarer

Helene

23.06.2009 kl.19:33

Herregud, Isa er så søt! :) Jeg kjøper gjerne et sykkeltrekk av deg hvis du får tak i voksduker!

Silje

24.06.2009 kl.10:45

Jeg har også lyst på sykkelkurv men finner ikke noen jeg har lyst på. Har egentlig ikke lett så mye heller da så kanskje ikke så rart.Fiin pus!

Nems

24.06.2009 kl.14:08

Kult sykkeltrekk!Herregud, jeg hadde helt glemt martnan jeg!Takk for at du minte meg på den, i morra må jeg somle meg ned til auksjonen ;D

Silje

24.06.2009 kl.19:34

Hvorhen på markedet finner jeg kurven? :)

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits