Threadless!

logo

Sjekk ut nettbutikken Threadless for å skaffe deg nye T-skjorter til sommeren! Massevis av stilige og humoristiske smarte designs. Man kan også selv sende inn et design og være med i konkurransen om å bli printet ved at folk stemmer frem de beste forslagene. Jeg liker godt den lange passformen på skjortene. Prisene er også rimelige, $18 til vanlig, men se opp for $10 og $5 salg titt og ofte. Med porto til norge blir det rundt en hundrings. Her er et par av skjortene jeg har kjøpt på Threadless:

zoom1

zoom


3 kommentarer

29.11.2010 kl.17:47

Hei! Har tenkt å bestille t-skjorter fra threadless, men er litt usikker på hvordan det er med toll og moms. Har du noen erfaringer med det? Vet at det fort kan komme opp i et par hundringser, så hadde vært greit å vite på forhånd.

Kjempefine t-skjorter btw (:

- Nora

Ingrid Riddervold

29.11.2010 kl.17:53

Anonym: Hei Nora. Du har ikke lagt igjen noen kontaktinfo så jeg får svart deg, men om du kommer tilbake hit så ser du nå det her :-) Tollgrensa i Norge er på 200kr (eksl. porto), så når du handler over dette blir det lagt på toll og moms. Min erfaring er at du da må betale ca en tredel av det du handler for (altså hvis du kjøper for 750kr blir det 250 i toll/moms) men vet ikke om dette er helt korrekt. T-skjortene på Threadless koster ofte bare $10, så du kan for tiden (med denne kursen) handle for $32 uten å gå over grensa, så det blir jo et part-tre skjorter det :-) Vær oppmerksom på at det er kursen på shippingdagen som gjelder, de kan variere littegrann.

Hvis du handler gjennom linken i innlegget får jeg noen poeng hos Threadless, så det må du gjerne gjøre :-)

29.11.2010 kl.18:38

Tusen takk, det skal jeg gjøre (:

- Nora

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits