Magazines <3

cover

taleoftwokellys

frankiebanner2

I Australia ble jeg forelsket i bladet Frankie. Hele stilen og layouten er så urolig fin! Masse illustrasjoner og håndlagde greier i papp og papir som er scannet inn. inspirerende! Tipper det koster en formue å abonere til norge, men jeg kan iallefall få litt updates på Facebooksidene deres :-)

bilde 1

Et annet blad jeg pleide å kjøpe meg var Nylon, og nå har jeg vært så heldig å få ett års abonement fra kjæresten min :-D Milde himmel. Han er en knupp :-D

Det er noe fint og eget med blader i forhold til å lese ting på internett. Liker så godt å holde dem, ta dem med i veska og lese i parken, kjenne lukten av nyprintet papir og BLA i dem. Vanligvis kjøper jeg blader med mange illustrasjoner og fotografier og ideer for å få inspirasjon, klippe og lime. jeg skulle ønske jeg hadde mer tålmodighet til å lese, men jeg har jo faktisk begynt å lese litt bøker så det er jo bra :-) (Akkurat nå, Stieg Larson - Luftslottet som sprengtes. Anbefaler hele trilogien og filmen som kom på kino i mars!)


Bli den første til å kommentére

Skriv en ny kommentar


Om du ønsker å komme i kontakt med meg, gå til den nye siden min, www.ingridriddervold.no eller send meg en e-post. Ingen anonyme kommentarer, takk :-)

hits